Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
MDB_PL_W5

Marina De Bourbon PARADISE LYS парфюм за жени 50 мл - EDP

75.90лв.
Princesse Marina de Bourbon представя PARADISE LYS третия парфюм, вдъхновен от лилията, но този път от божествения сорт тигрова лилия, която прави алюзия с екзотичните, райските и слънчевите, летни и цветни аромати. Топлите пастелни нюанси и богатата сочна композиция на новото ухание се предлагат на пазара от април 2009 година и представляват невероятната ексцентричност на Princesse Marina de Bourbon. Tова предизвикателство на обонянието е изпълнено с вкусове и флорални аромати, създадени като лятна хармония на флората и фауната на райската градина.С отварянето на парфюма атмосферата около вас се насища с искрящите и свежи цитрусови аромати – мандарина, грейпфрут и тагетес. Сърцевината изобилства от свежите нюанси на бамбук, зелена ябълка, страстна малина, праскова и гурме канела. Флоралният съюз от момина сълза и елегантност на роза носи доминантен флорален отпечатък на аромата. Базовите нотки репрезентират земните, дървесни примеси от дървесни акорди, амбър и мускус. Paradise Lys се предлага във флакон със същата форма на предшествениците си, чиито аромати са посветени на лилиите, характерните ухания за къща Princesse Marina de Bourbon. Във формата като Lys от 2005 година, украсен с бледи виолетки и дори по-въздушен, елегантен като Eau de Lys от 2006 година, който ухае на романтика и невинност, новият флакон на Paradise Lys разкрива напълно нов свят и напълно различни цветове, които са жизнени и пастелни.С наситен аромат на портокал, окъпан в слънчевата светлина, с оранжева запушалка, флаконът на новия парфюм перфектно представя екзотичността на това издание. Опаковката на Paradise Lys е декорирана с бели тигрови лилии, чиито цветове приютяват райски птици.
Връхни нотки: мандарина, грейпфрут, тагетес
Сърдечни нотки: бамбук, зелена ябълка, малина, праскова, канела
Базови нотки: амбър, мускус
Основни акорди: цитрусови, сладки, плодови, дървесни, амбър


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU