Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
MANC_CEDB_U120

Mancera Cedrat Boise унисекс парфюм 120 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 2
Страницата се разглежда от 8 човека
145.90лв.
177.90лв.
Cedrat Boise от Mancera е парфюм, предназначен, както за дами, така и за мъже и се отнася към унисекс ароматите. За първи път композицията е лансирана през 2011 година и се причислява към семейството на цитрусовите, папратови парфюми. Той представлява един оригинален поглед върху цитрусовите нотки, връщане към древните хеспериди (нимфи) и усещането за лекота, устойчивост и обезоръжаващо звучене. Cedrat Boise съживява идеята за легендарната градина на нимфите, където растат магически плодове, запазващи младостта красотата. Именно легендата за хесперидите стои в основата на създаването на цитрусовата композиция. Началото се разкрива с прегръдка на бергамот, сицилиански лимон, пикантни нотки и касис. Сърцето обгръща с мек плодов микс, листа от пачули и изискан воден жасмин, преминавайки плавно към наситения, богат финал от ванилия, сандалово дърво, кедър, мъх, кожа и бял мускус.
Връхни нотки: цитруси, подправки, касис
Сърдечни нотки: воден жасмин, плодов микс, пачули
Базови нотки: кожа, кедър, бял мускус, сандал, ванилия, мъх
Лансиран : 2011 година
Група: Цитрусови, Плодови

Мнения на клиенти за Mancera Cedrat Boise унисекс парфюм

Джовани Божков

Прекрасен

Коментирай Mancera Cedrat Boise унисекс парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU