Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
LL_ELLELA_W4

Lolita Lempicka ELLE L'AIME парфюм за жени 40 мл - EDP

55.90лв.
Парфюмът Elle L'Aime за жени от Lolita Lempicka е лансиран през 2013 година и е квалифициран като ориенталско-флорален аромат. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, лайм, нероли. Сърдечните нотки включват жасмин, иланг-иланг, кокосов орех. Базовите нотки са богати на мирта, ванилия, сандалово дърво.
Lolita Lempicka представя Elle L'Aime, изненадващ нов аромат за жени на марката, който представя романтичната и привлекателна дама, напълно уверена в себе си и направляваща съдбата си, жена, която цъфти така, сякаш е влюбена, както определят аромата от дизайнерската къща.
Парфюмът Elle L'Aime на Lolita Lempicka спада към уютната и деликатна ориенталско-флорална тема. Уханието започва с връхните нотки на зашемтяващите цитрусови акорди на бергамота, лайма и нероли, които се сливат със сърцевината с невероятно чувствените и луксозни нотки на кокосов орех, жасмин и илинг-иланг, които проправят път към основата от сандалово дърво, ванилия и мирта.
Не на последно място следва да обърнем внимание и на невероятния нов флакон на уханието – като блестящ предмет с магически сили, които носят щастие, една истинска съкровищница от парфюм, сияеща в ярко злато. Ароматът е в наличност на пазара от септември 2013 година и се предлага в разфасовки от 40 ml и 80 ml за версиите на парфюмната формула.   Класификация на аромата: ориенталско-флорален
Връхннинотки: бергамот, лайм, нероли
Сърдечни нотки: жасмин, иланг-иланг, кокосов орех
Базови нотки: мирта, ванилия, сандалово дърво


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU