Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
8058045424758

Laura Biagiotti Forever Touche d'Argent парфюм за жени 50 мл - EDP

69.90лв.
Forever Touche d'Argent Laura Biagiotti for women е елегантен и нежен дамски парфюм от италианската модна къща Laura Biagiotti. Ароматът е вдъхновен от среброто, лунната светлина и положителни енергии. Среброто символизира женствеността, Луната, водата и плодородието. Поради тази причина новият женски аромат е посветен на невероятната женска способност да дава на любовта безкрайна перспектива и разкрива мистериозната страна на женската природа – интригуващата аура, която всяка жена тайно носи в себе си. Началните нотки нежно рамкират свежестта на сицилиански бергамот с йоден оттенък на водорасли, които подчертават сладостта на касис и круша с щипка розов пипер. Флоралните нотки на сърцето (момина сълза, ирис, божур и тубероза) украсяват аромата на солен карамел. В базата дъбовия мъх се усилва от топлината на ванилията, докато дълбочината на мускус се слива с аромата на тонка боб.
Връхни нотки: водорасли, круша, розов пипер, касис, сицилиански бергамот, екстракт от CO2
Сърдечни нотки: карамел, тубероза, момина сълза, ирис, божур
Базови нотки: ванилия, мускус, тонка боб, дъбов мъх
Година на създаване: 2022
Тип аромат: Дървесни, Ароматни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU