Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
LP_DIVINA_WP3

La Perla DIVINA Eau de Parfum парфюм за жени 30 мл - EDP

55.90лв.
След изданията Divina (2011 г.), Divina Gold (2012 г.) и Divina Silver (2012 г.), La Perla представя Divina Eau De Parfum през 2013 година. От уханието се носи аромата на женственост. Интензивните нотки характеризират това издание, което като че ли е с променена съставка, в сравнение с предшественика си Divina .

Ароматът Divina Eau de Parfum се разкрива с дълбоките и богати връхни нотки на коктейла Kir Royal (съдържащ интензивни аромати на касис и бяло вино). Сърцевината обема в себе си прашеца от ванилов хелиотроп и искрящ цвят от портокал. И цялата тази красота от ухания почива върху базата от кремаво сандалово дърво и кадифена ванилия.

Ароматът Divina Eau de Parfum се предлага във флакони с форма като в предишните издания на колекцията Divina, в разфасовки от 30 ml, 50 ml и 80 ml за парфюмните концентрации. Уханната течност е с бледорозов цвят.
Връхни нотки: касис, бяло вино
Сърдечни нотки: хелиотроп, цвят от портокал
Базови нотки: сандалово дърво, ванилия
Основни акорди: ванилия, флорални, прашец, бадем, сладки


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU