Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3386460131360

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey парфюм за мъже 50 мл - EDT

45.90лв.
Lagerfeld Classic Grey Karl Lagerfeld for men е елегантен мъжки парфюм създаден през 2022 г. за парфюмерийната линия на френската модна къща Karl Lagerfeld. Изтънчен, зашеметяващо красив мъжки аромат, който ви потапя в света на лукса и богатството на класическите парфюми на марката с нови деликатни модни съвременни тенденции. Ароматът се отваря с пикантни, леко опушени акценти от дафинов лист, зелени тревисти нюанси от лешников лист и флорално-свежи нюанси на ароматна лавандула, които са вплетени в "сърцето" на парфюмната пирамида с дървесни нотки на дъб и хималайски кедър. Мекият, обгръщащ шлейф в базата се разгръща с нежни прахообразни нюанси на ориенталска ванилия, кремообразно екзотично сандалово дърво и освежаващо пикантни зелени акценти от мъх.



Връхни нотки: дафинов лист, лешник, лавандула
Сърдечни нотки: дъбова дървесина, кедър
Базови нотки: мъх, сандалово дърво, ванилия
Година на създаване: 2022
Тип аромат: Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU