Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
ICEB_WHITE_W1

Iceberg WHITE парфюм за жени 100 мл - EDT

45.90лв.
Iceberg White дамски парфюм от Iceberg е лансиран през 2013 година. Наситеното ухание, съставено от контрасти – огън и лед, и вдъхновено от мощта на айсберга и зашеметяващия ефект на чистата белота, дължи своето очарование на парфюмера Александра Карин (Alexandra Carlin).
Композицията на Iceberg White дамски парфюм от Iceberg е флорално-плодово-дървесна. Във връхните нотки витае ароматът на лимон и грейпфрут, подсилен от уханието на сочна круша. Сърцевината очарова със сладкия сок от малина, примесен с уханието на божур и виолетка. Дървесни акорди, ветивер и нежен мускус завършват композицията.
Дамата, която носи аромата, е изключително уверена и прави силно впечатление с характера си. Ароматът се опитва да пресъздаде очарованието на естествената красота на тази дама.   Връхни нотки: лимон, круша и грейпфрут
Сърдечни нотки: малина, божур и виолетка
Базови нотки: дървесни акорди, ветивер, мускус
Основни акорди: цитрусови, флорални, дървесни, свежи, плодови, сладки

Мнения на клиенти за Iceberg WHITE дамски парфюм

Надежда Вълчева

Приляга ми отлично! В интерес на истината остатъчният аромат е по-дълготраен, отколкото предполагах, което говори добре за консистенцията на продукта.

Коментирай Iceberg WHITE дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU