Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3616302931859

Hugo Boss Hugo Reflective Edition парфюм за мъже 75 мл - EDT

77.90лв.
Hugo Boss Hugo Reflective Edition е ултра-свеж мъжки парфюм, създаден за мъже, които всеки ден се стремят да живеят живота си, спрямо собственото си разбиране и правила. Това послание е запечатано и в свежото ухание на Hugo Reflective. То отразява силата и красотата на индивидуалността и уникалността, и вдъхновява нови начини за виждане и преосмисляне на света. Ароматната композиция се отваря с цитрусови акорди и ледено-студени нотки на евкалипт и мента. В сърцето е поместено уханието на виолетови листа, кипарис и азиатска круша, която придава лек и много приятен плодов дъх на аромата. Основата е оформена от топъл акорд на ветивер и амбра за звучен мъжки завършек.
Връхни нотки: цитруси
Сърдечни нотки: кипарис
Базови нотки: ветивер
Лансиран: 2022 година
Тип аромат: Дървесни, Ароматични


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU