HB_HUGORED_MD

Hugo Boss HUGO RED дезодорант за мъже 150 мл

37.90лв.
Ароматът Hugo Red за мъже от Хюго Бос (Hugo Boss) е лансиран през 2013 година и се класифицира като аромат с ориенталски подправки. Уханието включва връхни нотки на грейпфрут, металически нотки, галбанум, розов пипер. Сърдечните нотки разкриват аромата на ананас, ревен, металически акорди, кедър. Базовите нотки носят мириса на кехлибар и бобова тонка. Характерът на Hugo Red пресъздава напълно нова сцена от аромати на Hugo Boss. Лицето на Hugo Red, което рекламира кампанията, е актьорът Джаред Лето. Преживяванията, които следват аромата, са очарователни – хладният полъх води до изключително горещото сърце, за да може накрая да се стигне до мекия нежен релаксиращ ефект. Базиран върху различните признаци на метала, новият аромат Hugo Red разкрива влиянието си с фазите на охлаждане и загряване на метала. Hugo Red се разкрива с началния полъх на сочен свеж грейпфрут, галбанум и розов пипер с металическо докосване, досущ като закаляване и охлаждане на метала във вода, което носи облекчение и спокойствие, подготвяйки се за следващата фаза. След това топлото сърце започва полека да взема превес с пламенния металически ефект, характерен за ревена, ананаса и кедъра, наподобяващи каляването на метала, който става яркочервен сред огнените езици на пламъците. Изсушаването е меко и нежно – с кехлибар и бобова тонка, като създава усещането за изтънчен и хомогенен баланс. Флаконът на Hugo Red следва стила и формата на класическия аромат Hugo от 1995 година, но при това издание е с огненочервена външност, точно като блясъка на червения цвят на метала, когато е загрят за каляване. Бутилката е с черна капачка, която създава усещането за мистериозност и стил, секси излъчване и бунтарство.
Hugo Red от Hugo Boss e в наличност във флакони от 50ml, 75ml и150ml за формулата на тоалетната вода, наред с други продукти за грижа за тялото. Връхни нотки: грейпфрут, металически нотки, галбанум, розов пипер
Сърдечни нотки: ябълка, ревен, металически нотки, кедър
Базови нотки: кехлибар, бобова тонка


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.