Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3346133500022

Hermes H24 парфюм за мъже 100 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 2
Страницата се разглежда от 9 човека
129.90лв.
169.90лв.
H24 Hermès for men от елитната френска модна къща Hermès е въплъщение на най-добрите традиции на съвременната мода – елегантен и изискан, даващ прохлада мъжки парфюм, който излезе в началото на 2021 г. Въпреки минималистичния си стил и лаконичност на парфюмния състав, той се отличава с необикновеност. Картината идеално обединява обонятелни и осезателни светове, предизвиквайки топли асоциации с девствената природа. Облечени в този хладен изразителен аромат, можете лесно да се пренесете в подножието на известните френски Алпи, в колоритната провинция, където цари спокоен живот. Ароматът на Hermes H24 изненадващо пресъздава текстурите на най-скъпите тъкани, които се използват при шиене на ексклузивни модели на марката: лек кашмир, меко кадифе и хладна естествена коприна. Последните намират своето въплъщение в букет от метални нотки, а кадифето е докосването на нежните венчелистчета на нарцис до кожата, докосната от слънцето.   Нотки: метални нотки, салвия, нарцис, палисандър (розово дърво)
Година на създаване: 2021
Тип аромат: Ароматни, Зелени


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU