Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
HAY_GOLDY_W5

Hayari Paris GOLDY парфюм за жени 50 мл - EDP

205.90лв.
Шикът на Париж придобива напълно нови измерения с аромата GOLDY от Hayari Paris.Флорален и съдържащ фин прашец, GOLDY ще разкрие « фаталната жена », която се крие у вас. Точно като скъпоценни камъни, които се стелят по превъзходно бижу, GOLDY- „съчетанието от обаятелен бял жасмин със свеж и закачлив аромат на портокалов цвят”, мускус и кедър скоро ще се превърнат в задължителен аксесоар на елегантността и чувствеността.От всички аспекти на женския свят GOLDY без съмнение символизира елегантността на дамата и начина й на живот, което въплъщава лукса на френския стил из целия свят. Вярна на визията си за очарователна линия, запазената марка на HAYARI Paris отразява перфектността на забележителния стил. И не е изненада, че Градът на светлините е бил винаги известен като световната столица на модата.
Тази очарователна смес от бял жасмин и портокалов цвят дава възможност за поглед към красотата и личността на жената. И с достигането до сетивата на базовите нотки на сандаловото дърво, мускуса и кедъра се разкриват и мистериозни тайни, една след друга, като водопад от нежни дървесни ухания.
Този уникален аромат от Hayari Paris предизвиква както елегантност, така и екстравагантност, два аспекта от женската персоналност, които вместо да се конфронтират, се смесват и създават уникално, богато и ценно очарование. Според Набил Хаяри GOLDY е ароматът на най-красивите вечерни тоалети, към които той добавя решително, неустоимо докосване, като тайна, която обгръща кадифената ярка атмосфера на най-престижните събития на червения килим.


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU