Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
HAY_BROD_W1

Hayari Paris BRODERIE парфюм за жени 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 4
Страницата се разглежда от 1 човек
165.90лв.
315.90лв.
Hayari Paris BRODERIE ултраженствен, мечтателски и романтичен.
Дайте възможност на истинското ви Аз да заблести, докато сте очаровани от аромата на плодовото ухание Broderie, изтънчена и толкова „модна” смесица от лилии и гардении, съчетани със сандалово дърво и пачули: бижу на кожата!!! «Вдъхновението за този аромат са бродерията и дантелата, които г-н Хаяри използва при колекциите си, тъй като те са най-елегантната и най-очарователна материя през вековете. И като такива предизвикват чувства на нежност, на женственост, на сексапил, на блясък и са така френски! Този флорално-плодов аромат е създаден от Сидоние Лансесюр от Robertet. »
Представителките на нежния пол, които носят Broderie от Hayari Paris, не се боят да разкрият нежната страна от очарователната им красота. Женствени и елегантни при всички положения, тези дами имат сложен и уникален характер, който се изразява по един прекрасен начин чрез магическата смесица от грациозност и свобода. С това богато и изтънчено ухание, HAYARI Paris създава нова ода за абсолютната женственост.

Подчертано луксозен, тази парфюм, създаден от Набил Хаяри, и вдъхновен от страстта му към жените комбинира символите на чистотата и предаността, въплътени, съответно от лилията и гарденията. Тези нежни аромати се допълват от мощните и чувствени ухания на сандаловото дърво, амбъра и пачулито. Изненадващ и очарователен, този парфюм представлява незабравимо ухание.

Broderie – ценен и ултраженствен аромат – това е името на подвластността на традицията и уменията. Зад ароматните нотки се крие обещанието за висококачествени съставки и изключително елегантен стил. Това е парфюмът на изтънчената жена, която притежава също така и необуздана, дива страна, докато силната й страна отстоява стойностите й по същия начин, по който тя дарява с любов: с нежност и очарование, които я превръщат в героиня. Изборът на аромат за любимия човек никога не е лесна задача.


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU