Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
GUESS_SEDUCT_W75

Guess SEDUCTIVE парфюм за жени 75 мл - EDT

57.90лв.
Ароматът на Seductive от Guess за жени е лансиран през 2010 година и е класифициран като плодово-флорално-гурме-романтично ухание. Дизайнер на аромата е Вероник Найберг (Veronique Nyberg). Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, касис и круша. Сърдечните нотки очароват сетивата с аромата на жасмин, африкански портокалов цвят и корени от ирис. Базовите нотки са богати на ванилия, олибанум и кашмирово дърво.
Aмериканската модна марка Guess пуска на пазара Guess Seductive. Това е отражение на изкуството на съблазняването. „Смел”, „интригуващ” и „чувствен” са трите думи, които характеризират дамата, която носи това ухание. Сладостта на аромата и искрящите нотки добавят чар към кокетната, някак дръзка представителка на нежния пол. Съблазнителна, разбира се, но и едновременно с това относително свежа. С отварянето на флакона ще бъдете очаровани от искрящите нотки на бергамот, касис и круша. Сърцевината насища сетивата с букета от цветя – жасмин, ирис и портокалов цвят. Базата е нежна и сладка, с превъзходната смес от кашмирово дърво, олибанум и ванилия.
Връхни нотки : бергамот, касис, круша
Сърдечни нотки : жасмин, африкански портокалов цвят, корени от ирис
Базови нотки : ванилия, олибанум, кашмирово дърво
Основни акорди : ванилия, бели флорални, плодови, дървесни, сладки    

Мнения на клиенти за Guess SEDUCTIVE дамски парфюм

Мариета Борисова

Парфюмът е траен, тоест то eau de toilette и като за тази цена е перфектната поръчка. Ароматът е много приятен и свеж. Препоръчах го на още две приятелки, които останаха много доволни.

Pavlina Valkova

Mnogo mi dopadna,mislq che e moq aromat:)!Dosta e traen?

Петър Петров

Много ми харесва аромата

Добринка Добрева

много ми допада

Коментирай Guess SEDUCTIVE дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU