Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
GUER_MONROSE_W5

Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose парфюм за жени 50 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 10 човека
99.90лв.
137.90лв.
Mon Guerlain Bloom Of Rose е светъл и лъчист дамски парфюм, ланисран през пролетта на 2019 година от Guerlain, като част от изключително успешнoто семейство на Mon Guerlain, превърнало се в символ на абсолютната женственост. Ароматът разкрива различни аспекти от своята чувственост, като приканва всички жени да изживеят живота си пълноценно и да се насладят на всеки един прекрасен момент в пълната му степен. Mon Guerlain Bloom Of Rose, празнува радостта от индивидуалността и това да бъдеш самия себе си. Парфюмеристите Thierry Wasser и Delphine Jelk успяват да пресъздадат в уханието великолепен букет от цветя, сред които искрят цитрусови нотки. Началото на ароматната пирамида се открива с характерното за серията Mon Guerlain ухание на лавандула и цитрусови нотки, които придават блясък и радост на композицията. Сърцето на аромата е нежно и срамежливо. Въпреки, че българската роза е в основата на името на парфюма, присъствието и е изключително деликатно и невинно в присъствието на чистото усещане от нероли. Тези две ароматни нотки, придобиват меко и топло усещане в прегръдката на успокояващият жасмин самбак, който хармонизира по невероятен начин с останалите компоненти и не им позволява да звучат, нито прекалено грубо, нито прекалено сладко. Основата на парфюма звучи ефирно и леко, като затоплена от слънцето кожа. Таитянската ванилия и сандаловто дърво и придават равновесие, което прави трудно за идентифициране основните съставки и това прави съчетанието им изключително успешно.  
Връхни нотки: лавандула, цитруси
Сърдечни нотки: жасмин самбак, българска роза, нероли
Базови нотки: таитянска ванилия, сандалово дърво
Лансиран: 2019 година
Тип аромат: Флорални  


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU