Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
GUCC_BAMBO_W5

Gucci BAMBOO парфюм за жени 50 мл - EDP

145.90лв.
Gucci Bamboo е новият дървесно-цветен аромат, който Gucci пускат на пазара за дамите. Парфюмът е вдъхновен от чантите с бамбук на Gucci от 1947г., както и от последвалата колекция аксесоари. Отразявайки увереността на жената, която въплъщава Gucci стила, ароматът е равен и спокоен и едновременно с това силен и наситен. Двойнствеността на парфюма е изразена чрез плътни нотки, които се разгръщат през сърцето на аромата до неговата последна диря. Богато сандалово дърво, опияняваща ванилия от Таити и характерен сив кехлибар създават един допълващ фон, на който да изпъкне естествената женственост. Тя е обрисувана чрез знойните цветни нотки на чувствена лилия от Казабланка, женствен портокалов цвят и нежен иланг-иланг. Дизайнът на опаковката съчетава нежна чувственост с плътни контури. Бутилката е изваяна във формата на скъпоценен камък, подчертан от деликатната розова течност, а блясъкът на искрящата сребриста капачка се превръща в отличителния знак на Bamboo.


Връхни нотки: бергамот
Сърдечни нотки: лилия, цитрусов цвят, иланг-иланг
Базови нотки: кехлибар, ванилия, сандалово дърво Лансиран през 2015 година.

Мнения на клиенти за Gucci BAMBOO дамски парфюм

Десислава Стамова

Парфюмът е с невероятна миризма, силно изразена и в действителност може да даде самочувствие и увереност на своите притежателки. Мога да кажа, че определено се отличава като нещо ново на пазара. Превъзходен е. Минусът е, че миризмата се задържа много малко време - 4-5 часа. Аз пробвах и тестер в Beauty zone и пак за толкова време изветрява. Все пак е парфюм, а не тоалетна вода и въпреки това, мога да изразя мнение, че е по- краткотраен от тоалетна вода, което значително ме учудва.

Стоян Карагьозов

Супер е. Жена ми е много доволна.

Десислава Георгиева

Страхотен

Коментирай Gucci BAMBOO дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU