Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
8052204137107

Gritti Fenice унисекс парфюм 100 мл - EXDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 5 човека
325.90лв.
405.90лв.
Fenice Gritti for women and men е чувствен унисекс парфюм от италианската марка Gritti. Богатият парфюмен шедьовър Gritti Fenice е посветен на красотата и ненадминатото величие на световноизвестната венецианска опера La Fenice. Нейната архитектура, плавни, безупречни линии и възхитителен интериорен дизайн удивляват духа със своя гений, а творческата атмосфера, която цари в залата, не може да се сравни с нито един театър в света. Ароматната пирамида с чувствен флорално-дървесен характер отразява и най-малките детайли на тази удивителна сграда: прашното кадифе на сценичната завеса, познатия аромат на козметична пудра, необичайната миризма на дървени платформи, луксозни съблекални и творческата аура на тайни гримьорни, където най-известните актьори се готвят да влязат в залата. Ексцентричната парфюмна пирамида на Gritti Fenice е изградена от сладки плодови нотки и богати флорални нюанси, които се преплитат в една хармония от щастие и удоволствие. Съблазнителните нотки на тропическа маракуя изглеждат невероятно на фона на кадифена сочна праскова. Плодовата свежест е последвана от обилен букет от пъпки на кралска лилия, магнолия и деликатен портокалов цвят, подсилени от вълна от чувствен кехлибар. Устойчивата база на парфюма е съюз от мелодичен жасмин, мускус и благородни дървесни нотки.
Връхни нотки: маракуя, праскова   Сърдечни нотки: магнолия, лилия, портокалов цвят, амбра
Базови нотки: жасмин, дървесни нотки, мускус
Година на създаване: 2018
Тип аромат: Дървесни, Флорални, Мускусни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU