Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
FERR_SRR_ASHL

Ferrari SCUDERIA Ferrari RACING RED афтършейв

37.90лв.
Парфюмът на Scuderia Ferrari Racing Red за мъже от Ferrari е лансиран през 2013 година и е класифициран като дървесно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на кайпириня, артемисия, пипер. Сърдечните нотки са богати на лавадула, градински чай, кехлибар. Базовите нотки ухаят на кожа, бобова тонка, кедър.
Постижението, технологичната дързост и неподдаващият се на имитация аеродинамичен дизайн завладяват феновете, чиито сърца започват да бият по-учестено всеки път, когато видят легендарния екип на Scuderia Ferrari. За любителите, чието ежедневие е обладано от страст, са Scuderia Ferrari Red и Scuderia Ferrari Black Signature, класически аромати с жълтия състезателен знак, който няма как да бъде разграничен от силното и винаги побеждаващо отношение към Ferrari.Днес ароматите на Scuderia Ferrari са обещание за един нов опит – за уникалност и вечна легендарност чрез новата интерпретация на оригиналните парфюми. Две неповторими създания, двама твърде индивидуални членове на един екип, подвластни на известните им предшественици, вечно млади и винаги модерни, и подчертано мъжествени.

Енергизиращ и брилиянтен Racing Red представлява една мултифасетна ракета. Експлозивният старт, коктейлът от кайпириня, изпъстрен със сиянието на сивия пипер и северноамериканската артемисия, обзема блестящата металическа сърцевина от злато и сребро, създава „кехлибарен” акорд, който носи прозрачните нотки на градински чай и лавандула. Навлизайки мощно в една равна траектория през аромата на кедър, бобова тонка и кожа, ароматът завършва със зашеметяващата чувствена, модерна и незабравима основа. Новите аромати Scuderia Ferrari Black Signature и Scuderia Ferrari Racing Red са в наличност в разфасовки от 40ml и 125ml за концентрациите на тоалетната вода.
Връхни нотки: кайпириня, артемисия, пипер
Сърдечни нотки: лавандула, градински чай, кехлибар
Базови нотки: кожа, бобова тонка, кедър


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU