Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
EU_UFH_M1

Emanuel Ungaro UNGARO FOR HIM парфюм за мъже 100 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 6 човека
35.90лв.
45.90лв.
Ungaro for Him от Emanuel Ungaro, едно невероятно съчетание от неповторимия италиански стил с прочутия френски чар , е приятен дървесен аромат за мъже. Неустоимо очарование, усещане за стил и индивидуалност обземат всеки един кавалер, носещ новия чудесен аромат. Този мъж е харизматичен, обича да е в крак с модата, грижи се за външния си вид и притежава самоувереност. Връхните нотки на грейпфрут, пипер от Шичуан, чай, портокал и ябълка няма да оставят околните равнодушни с превъзходния аромат, който струи от съставките. Сърдечните нотки носят опияняващия мирис на мирта, жасмин, кориандър и джоджен. Базовите нотки очароват с армата на бобова тонка, амброксан, дървесни нотки и тютюн.
От флакона струи свежест, младост и виталност. Това е невероятният подарък за човека от мъжът, на когото държите. Emanuel Ungaro за пореден път доказва, че създава качествени и дълготрайни аромати без изключение. Това е аромат, от който струи показност и лукс. Неповторима свежест в съчетание със съблазнителен дървесен аромат – за кавалерите, които могат да живеят активно, които имат харизматичност и не желаят да правят компромиси!

Връхни нотки: грейпфрут, пипер, чай, портокал, ябълка
Сърдечни нотки: мирта, жасмин, кориандър, джоджен
Базови нотки: бобова тонка, амброксан, дървесни нотки, тютюн
Основни акорди: зелени, цитрусови, ароматни, бели флорални, свежи, амбра


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU