Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
8011003852727

Dsquared Green Wood парфюм за мъже 30 мл - EDT

59.90лв.
DSQUARED Green Wood е интензивен и жизнерадостен мъжки парфюм, проектиран около характеристиките на дървесината - здрава и със сложна структура, което я прави уникална и неподражаема. Мъжът, който избира DSQUARED Green Wood е чувствен и уверен в себе си и в своята личност. Старае се максимално да поддържа доброто си настроение, като опитва нови неща и влага страст във всичко, което прави. Green Wood се отваря в горната си част с енергичен лимон и ароматната свежест на сантолина, обогатени чрез вибриращи докосвания на елегантен бурбоснки пипер. В сърцето изтънчени дървесни нотки на кедър и ветивер са съчетани с оригинален смолист акорд, който подчертава щедрият и първичен ароматен характер на DSQUARED Green Wood. Основата е обогатена със съблазнително киприолово масло, чувствен амброксан и обгръщащ мускус.

Връхни нотки: лимон, сантолина, бурбонски пипер
Сърдечни нотки: кедър, ветивер, смоли
Базови нотки: киприолово масло, амброксан мускус
Лансиран: 2019 година
Тип аромат: Дървесни, Ароматични


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU