Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3423473004851

Dolce&Gabbana Dolce Shine парфюм за жени 50 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 8 човека
99.90лв.
165.90лв.
Dolce&Gabbana Dolce Shine е жизнерадостен и неустоимо свеж дамски парфюм, който извира от италианската радост към живота. Вдъхновен от момента между зимата и пролетта, когато първите лъчи на слънчевата светлина проникват в градините на крайбрежието на Амалфи, Dolce Shine олицетворява магнетичната и усмихната млада жена, която блести и привлича вниманието, където и да отиде. Нейната сияйна аура, може да направи всеки ден по-ярък само с присъствието си. Слънчев, цветен и много енергичен, Dolce&Gabbana Dolce Shine, носи положителната енергия в себе си. Началото на ароматната композиция се открива с нотките на пищна сладост от манго, тръпчив грейпфрут и хрупкава дюля. Сърцето на аромата цъфти с великолепен вихър от жасмин, слънчеви портокалови цветчета, и тубероза. Флоралните венчелистчета са погалени от неочакван солен акорд, който обогатява уханието и се усеща, като свежа роса. Слънчевото сияние на Dolce Shine, изсъхва леко и кремообразно в основата. Тя е изградена от изпъстрена бяла дървесина, опушено австралийско сандалово дърво и копринено бял мускус, предизвикващ усещането за мека и затоплена кожа.  
Връхни нотки: манго, грейпфрут, дюля
Сърдечни нотки: жасмин, портокалови цветчета, тубероза
Базови нотки: бяла дървесина, австралийско сандалово дърво, бял мускус
Лансиран: 2020 година
Тип аромат: Флорални, Плодови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU