Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
DG_ONLY12_W5

Dolce&Gabbana The Only One 2 парфюм за жени 50 мл - EDP

125.90лв.
The Only One 2 е провокативен и съблазнителен дамски парфюм, лансиран през 2019 година от Dolce&Gabbana, като втора глава от историята на класическият The Only One. Английската актриса Emilia Clarke е отново рекламно лице на кампанията. Тя олицетворява властна жена, която е уникална и завладяваща, а нейната магнитна аура и рубинено червени устни, разказват една нова исторя за неустоимо желание. Повече от всякога, интригуващата и личност остава в центъра на вниманието, защото тя знае точно какво иска и как да го постигне. Изисканият дизайн на бутликата блести с червеният нюанс на фасетиран рубин. Той напомня за любов и желание, а златните детайли отразяват блясъка и елегантността на жената, която избира прелестното ухание The Only One 2. Ароматът се отваря с фини плодови нотки на червени плодове и круша. В сърцето нежни теменужки и лекo ухание на кафе се смесват със сърцевината на червена роза, която му придава топла и чувствена аура. В основата, гладките и сладки нотки на тонка боб и пачули, усилват пристрастяващото усещане на аромата, а елегантното докосване на амбра, напомня за класата, която излъчва.  
Връхни нотки: круша, червена боровинка, фрезия, къпина
Сърдечни нотки: червена роза, кафе, теменужка
Базови нотки: тонка боб, пачули, амбра,
Лансиран: 2019 година
Тип аромат: Ориенталски, Ванилови
до
-25%

Eau de Parfum 30 мл

117.90лв. 87.90лв.

Мнения на клиенти за Dolce&Gabbana The Only One 2 дамски парфюм

Катрин Дянкова

Страхотен, използавала съм го и преди и няма разлика в аромата.

Мария Миленкова

ползвала съм го и преди и ми харесва

Коментирай Dolce&Gabbana The Only One 2 дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU