Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
DAV_THGAME_M1

Davidoff THE GAME парфюм за мъже 100 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 1
Страницата се разглежда от 7 човека
55.90лв.
65.90лв.
Парфюмът The Game за мъже от Davidoff е лансиран през 2012 година и е класифициран като дървесно-ароматно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на джин, плодове хвойна, докато сърдечните нотки са богати на ирис и дървесни нюанси. Базовите нотки насищат сетивата с уханието на абаносово дърво. Ароматната композиция на The Game е дело на Бернард Елена (Bernard Ellena). Това е нов аромат, повлиян от тръпката и страстта на момента, където рискът и възможностите са в тотален контрол от авантюристичните последствия. Новият аромат на Davidoff е разработен за смелите, славни и жизнени мъже, които са готови да уловят магията на момента. The Game за мъже се характеризира като освежаващ и енергичен аромат за мъже. Началните акорди на хвойната, заедно със свежия полъх на джин фис и фюжън нотките на стилния и изтънчен ирис в сърцевината, както и ценните дървесни аромати от тъмен абанос, положени в базата, в никакъв случай не оставят равнодушни представителките на нежния пол. Ароматният контейнер на The Game от Davidoff наподобява на купчина черни чипове за казино, поставени един върху друг, съставлявайки флакона на новия аромат – едно предизвикателство за всеки мъж, който иска да играе. Уханието се предлага в разфасовки от 40 ml, 60 ml и 100 ml за концентрациите на тоалетната вода.
Класификация на аромата: дървесно-ароматна
Връхни нотки: джин, плодове хвойна
Сърдечни нотки: ирис, дървесни нотки
Базови нотки: абаносово дърво


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU