Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3348901507714

Christian Dior Miss Dior Rose N'Roses парфюм за жени 50 мл - EDT

165.90лв.
Miss Dior Rose N'Roses е искрящ и освежаващ дамски парфюм, лансиран от модна къща Christian Dior през 2020 година. Химн на любовта, емблематична за женствеността на DIOR с дъх на “couture”. Розови венчелистчета и жизнена енергия на цитрусова роса са елементите, които превръщат ароматната композиция в един истински флорален шедьовър. Изграден върху изобилието от нотки на роза от Грас и роза Дамасцена, Miss Dior Rose N'Roses е ярко розов оттенък, който магически се превръща в аромат, завладява ви и никога повече не ви пуска. Розите подбрани за Miss Dior Rose N'Roses, са отгледани специално за Dior и са откъснати по традиционен начин, който да запази най-ценните свойства на аромата, при извличане на екстракта. Вихърът от рози е освежен от сочният плодов сок на бергамот и италианска мандарина, които придават на уханието неповторим и блестящ характер, а интензивността му е повишена от нотка на бял мускус. За да бъде Miss Dior Rose N'Roses напълно съвършен, към композицията му е добавена и деликатна нотка на здравец, пренасящ въображението към пищно поле от цветя.  
Връхни нотки: бергамот, здравец, италианска мандарина
Сърдечни нотки: роза от Грас, роза Дамасцена
Базови нотки: бял мускус
Лансиран: 2020 година
Тип аромат: Флорални
до
-8%

Eau de Toilette 100 мл

245.90лв. 225.90лв.

Мнения на клиенти за Christian Dior Miss Dior Rose N'Roses дамски парфюм

Bilyana Haase

Много лукдозен парфюм, бях го тествала вече.

Коментирай Christian Dior Miss Dior Rose N'Roses дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU