Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
CD_FAHREN_MP75

Christian Dior FAHRENHEIT LE PARFUM парфюм за мъже 75 мл

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 2 човека
225.90лв.
235.90лв.
Парфюмът FAHRENHEIT LE PARFUM от Dior е лансирано през януари 2014 година. Парфюмерър на изданието Франсоа Демаши (Francois Demachy) дарява уханието с оригиналните кожени акорди. Във връхните нотки витае аромата на кадифе, последван от мандарина от Сицилия и прелестното ухание на сладък корен. Сърцевината пленява с мириса на незабравимия аромат на листа от виолетки, примесени с ром и кориандър, обгърнати от кимион. Базата очарова обонянието с ванилия от Бурбон, която поставя акцента върху красотата на съставките, привнася дълготрайност на уханието и топлина която нежно ласкае кожата.
Франсоа Демаши създава композицията на Fahrenheit Le Parfum от изключително редки, естествени съставки, които са внимателно подбрани,с кожен привкус, ориенталски ритъм и екзотика.
Fahrenheit Le Parfum се появява на пазара в характерния флакон със стъкло с цветовете на дъгата, които преливат от мастилено черно през аленочервеното до светлите и слънчеви жълти нюанси.
Връхни нотки: кадифе, мандарина, сладък корен
Сърдечни нотки: виолетки, ром, кориандър, кимион
Базови нотки: ванилия
Основни акорди: сладки, ванилия, ром, кожа, озонови, прашец.

Мнения на клиенти за Christian Dior FAHRENHEIT LE PARFUM мъжки парфюм

Fidanka Teofilova

Страхотни са

Коментирай Christian Dior FAHRENHEIT LE PARFUM мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU