Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
CHLOE_LOVES_WT75

Chloe Love Story Eau de Toilette парфюм за жени 75 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 4
Страницата се разглежда от 9 човека
109.90лв.
125.90лв.
Романтичната любовна история от Chloe продължава! В края на 2015 година беше представен очарователният, нежен и женствен аромат Love Story Eau de Toilette. Това е по-въздушен вариант на по-рано излезлия Love Story. Флаконът, както и самата композиция, изглеждат още по-светли и сияещи. Ароматът разказва романтичната история на срещата на две влюбени сърца под галещите лъчи на изгряващото лятно слънце. Деликатният парфюм е разработен от Anne Flipo и е посветена на чувствата на радост, свобода, душевен подем. Ще се хареса на всички, които отдават предпочитание на леките и почти безтегловни цветни композиции. В пирамидата на Love Story EDT портокаловият цвят се среща с нежни цъфнали сливи, ярката латинка подарява весело настроение, а необичайната тревиста нотка на кресон прави ароматната композиция сочна и пролетна.
Връхни нотки: цвят на слива, портокалови цветчета
Сърдечни нотки: латинка
Базови нотки: кресон
Група: Цветни
Лансиран : 2016 година


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU