Бестселъри в намаление! Виж тук -->
CK_ETSUM13_M1

Calvin Klein ETERNITY SUMMER 2013 парфюм за мъже 100 мл - EDT

57.90лв.
Колекцията на Calvin Klein Eternity Summer за 2013 година черпи вдъхновението си от прекрасните цветове, на които можете да се насладите от вътрешната страна на мидите, в които има перли. Тези прекрасни създания на морето са отражение на силните, жизнени и пъстри цветове, нюансите на колекцията Eternity Summer 2013.

Eternity Summer 2013 за мъже събужда очарователната страст и шепота на вълните на океана, точно както когато сте поднесли към ухото си раковина. Ароматът се разкрива пред вас с уханните нотки на пелин, които плавно се устремяват към сърцевината, ухаеща на водорасли. От базата струи мирисът на плавей.Колекцията се предлага в класическите стъклени флакони за сериите за мъже и жени, по първоначален дизайн на Пиер Динан (Pierre Dinand), а за това издание осъвременени с превъзходния цвят на раковините. На опаковката е изобразена магическата цветна заигравка на седефа – майката на перлата, в ярковиолетови нюанси за дамите при изданието за жени Eternity Summer 2013 и виолетовосини при изданието Eternity Summer 2013 за мъже.


Връхни нотки: пелин
Сърдечни нотки: водорасли
Базови нотки: плавей
Класификация на аромата: дървесно-акватичен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.