Bvlgari OMNIA CRYSTALLINE EAU DE PARFUM парфюм за жени 40 мл - EDP

63.90лв.
Доставка на:
27.02.2018
Парфюмът Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum за жени е лансиран през 2013 година и е класифициран като флорално-дървесен-мускусен аромат. Уханните нотки включват връхни нотки на мандарина и лотус. Сърдечните нотки радват сетивата с мириса на хелиотроп и корени от перуника. Базовите нотки са наситени с мускус, бензоин и сандалово дърво. Ароматната композиция на Bvlgari Omnia Crystalline EDP е дело на Алберто Морилас (Alberto Morillas). Дизайнът на флакона е на Фабрис Легрос (Fabrice Legros).
Bvlgari е на път да развълнува верните фенове на фантастичния парфюм Crystalline, въвеждайки подобрено и впечатляващо ново издание през последното тримесечие на 2013 година.Безспорно изданието ще бъде едно от най-очакваните за 2013 година и ще носи вълнението, което следва всяка от Omnia-версиите. Представен за първи път през 2005 година, Omnia Crystalline се радва на шеметен успех в магазините. Новият парфюм, който ще бъде лансиран, привнася по-детайлен и по-богат вкус към ароматната колекция Crystalline.
Флорално-акватичният Crystalline произлиза от флорално-дървесната мускусна тематика. Парфюмът Omnia Crystalline Eau de Parfum на Bvlgari е създаден за пореден път от бащата на цялата серия Omnia – майстора-парфюмерист Алберто Морилас от къща Firmenich. Както отбелязва парфюмеристът, целта е да има издание Crystalline почти декада след лансирането на класическата тоалетна вода, по-силен, по-изтънчен, по-чудесен и същевременно запазващ уникалния характер на очарователната смес и креативно докосване на аромата. Още повече, Морилас обяснява, че това е най-елегантният Omnia до момента, невероятно секси, по един изтънчен начин. Освен че е по-чиста вариация, той всъщност представлява напълно свеж подход, свързан с нови изключително специални и невероятни елементи, които са в синхрон с модерното качество на Bvlgari.
С отварянето на флакона на Omnia Crystalline Eau de Parfum ще усетите връхните нотки на лотуса, който е символ на чистотата в Азия, наред със сочната мандарина със свежите капки, които усилват уханието на елегантните цветчета. Със задълбочаването на мириса, ще усетите микса от корени от перуника и ванилов хелиотроп в сърцевината, които обгръщат с превъзходно, мощно, сладострастно чувство. Топлите и нежни тонове на сандаловото дърво, на сиамския бензоин и на мускуса съставляват тази изключителна формула. Промотиращата и маркетингова кампания на Omnia Crystalline Eau de Parfum са с образа на литовския модел Едита Вилкевичуте (Edita Vilkeviciute), с рекламните фотоси на фотографа Лиз Колинс и комерсиален клип, режисиран от Соня Сиеф (Sonia Sieff). Поставен в иконичния флакон на ароматната колекцията Omnia, с дизайна на Фабрис Легрос, и осъвременено в сочни бледорозови нюанси, новото издание на престижната къща Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum, ще се предлага в наличност от 40 ml и 65 ml за версиите на парфюмните концентрации.
Класификация на аромата: флорално-дървесно-мускусен
Връхни нотки: мандариня, лотус
Сърдечни нотки: хелиотроп, корен от перуника
Базови нотки: мускус, бензоин, сандалово дърво

Мнения на клиенти за Bvlgari OMNIA CRYSTALLINE EAU DE PARFUM дамски парфюм

Деян Димитров

Йорданка Чангова

Любимият ми парфюм!

Галя Жекова

Прекрасен е.

Таня Толева

За парфюмите няма какво да се мисли. Набляга се на усещанията. Или ти харесва или не.

Коментирай Bvlgari OMNIA CRYSTALLINE EAU DE PARFUM дамски парфюм