Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
BURB_MYBURB_W9

Burberry MY BURBERRY парфюм за жени 90 мл - EDP

185.90лв.
My Burberry дамски парфюм от Burberry е лансиран през 2014 година и е класифициран като флорално ухание. Във връхните нотки витае ароматът на бергамот, лен, сладък грах. Сърцевината очарова с аромата на фрезия, здравец, дюля. Композицията е завършена от уханието на роза и пачули. Парфюмерът Франсис Кюркджиян (Francis Kurkdjian) дарява уханието с превъзходните акорди. В рекламната кампания участват Кейт Мос и Кара Делевин.

My Burberry дамски парфюм от Burberry се предлага във флакони от 30 ml, 50 ml и 90 ml, заедно със съответните парфюмни продукти за грижа за тялото, като душ олио от 240 ml, боди мист от 100 ml и дезодорант от 100ml.   Връхни нотки: бергамот, лен, сладък грах
Сърдечни нотки: фрезия, здравец, дюля
Базови нотки: роза и пачули

Мнения на клиенти за Burberry MY BURBERRY дамски парфюм

РОСИ САВЕВА

Чувствен аромат, за момента единственото разочарование е свързано с трайността на парфюма. Очаквах да е по-дълга.Имала съм няколко други аромата на Burberry и са били доста по-трайни.

Коментирай Burberry MY BURBERRY дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU