Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
BOUCH_PV_W1

Boucheron PLACE VENDOME парфюм за жени 100 мл - EDP

77.90лв.
Ароматът на парфюма Place Vendome за жени от Boucheron е лансиран през 2013 година и е класифициран като ориенталско-плодово ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на портокалов цвят, роза, розов пипер. Сърдечните нотки са богати на мед, жасмин, божур. Базовите нотки изобилстват от уханието на бензоин и кедър. Ароматната композиция на Boucheron Place Vendome е заслуга на Натали Лорсън (Nathalie Lorson), Оливие Кресп (Olivier Cresp).
Boucheron представя новия аромат за жени, носещ гръмкото име Place Vendôme, кръстен по името на мястото, където Фредерик Бушерон създава първия си магазин за бижута през 1893 година, разположен на Place Vendome 26 в Париж. Представлявайки повече от век прекрасни бижута и шармантни творения на светлината, този нов парфюм се появява като превъплъщение на историята на Boucheron. Всяка дама, която носи Boucheron, е свободна, независима и самоуверена, и разчита на собствените си сили, досущ красотата на скъпоценния камък, който улавя светлината и я разпръсква в блестящи лъчи.Но тук вместо човек имаме приказка: приключението на утринната светлина, когато Париж сънува и когато изгряват слънчевите лъчи в ранната сутрин.
Домът на инвалидите се превръща в колосален златен цвят, а слънцето се издига величествено и гали с лъчите си арките. Сенките по Vendome Column по един очарователен начин се отправят към номер 26 и в този момент, ярко осветена, тя заема форма и оживява. Тя е образът на възхищението, тя е идеализирана заради смелостта си и заради благородните си качества на героиня. По кожата й за момент проблясва Boucheron Place Vendome. Впечатляващият блясък на светлината, прекрасният блясък на розовия пипер придават светлина на този нежен, превъзходен портокалов цвят и есенция от рози. Топлите и пикантни пулсации се допълват взаимно с ярките контрастни елементи. Жасминът освобождава цялата си флорална сила и прекрасните му цветчета, заедно с божура, блестят привлекателно и жизнерадостно на фона на златистите ивици от пухкав мед. Една невероятна наслада! По кожата изтънченият аромат на стилното кедрово дърво приема деликатната форма на бензоина, като проправя ароматна следа, която обема всичко наоколо с по-ефективна и вълнуваща привлекателност. Този прекрасен дървесно-флорален ориенталски аромат е създаден от опитните ръце на парфюмерите Оливие Кресп и Натали Лорсън за Boucheron. Boucheron Place Vendome е в наличност от септември 2013 година в разфасовки от 30 ml, 50 ml и 100 ml за концентрациите на парфюмната вода. Класификация на аромата: ориенталско-флорален
Връхни нотки: портокалов цвят, роза, розов пипер
Сърдечни нотки: мед, жасмин, божур
Базови нотки: бензоин, кедър

Мнения на клиенти за Boucheron PLACE VENDOME дамски парфюм

Татяна Накева

Беше това, което очаквах

Наталия Карчева

купих го за подарък

Галя Павлова

Страхотен

Галина Николаева

Различен от останалите.

Коментирай Boucheron PLACE VENDOME дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU