Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3614273650243

Azzaro Chrome Eau de Parfum парфюм за мъже 50 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 2 човека
69.90лв.
95.90лв.
Chrome Eau de Parfum e ободряващ мъжки парфюм, представен от Azzaro, като нова дървесна и по-интензивна интерпретация на класическото ухание Azzaro Chrome. Ароматът празнува ценностите на споделянето, като отдава почит на непоклатимата връзка между баща и син. Azzaro Chrome Eau de Parfum ни пренася в Средиземноморието и рисува прекрасна картина на зелени гори, които обграждат изчистени бели вили с прекрасен изглед към кристално чисто и синьо море. Тази атмосфера е пресъздадена в уханието чрез три основни нотки - абсолютна свежест от цитрусови акорди на зелена мандарина, цветно и кремообразно лавандулово ухание в сърцето и основа, подчертана от дървесните тонове на борова гора.  
Връхни нотки: зелена мандарина
Сърдечни нотки: лавандула
Базови нотки: бор
Лансиран: 2022 година
Тип аромат: Ароматични


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU