Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
6294015132120

Armaf Club de Nuit Milestone парфюм за жени 105 мл - EDP

75.90лв.
Вдъхновен от буйното синьо море и божествената зелена гора, Club De Nuit Milestone е направен да предизвика вниманието на всички жени, които търсят авантюри и желаят да създадат поредица от нови изживявания.
Изкуството на този аромат е създадено от дългогодишния опит на дизайнерската парфюмна къща Armaf, която добре знае кои съставки са подходящи да разтуптят сърцето на всеки.
Дълготраен и пленителен аромат
Благородният аромат започва с морски нотки, които изпращат тялото в момент на релаксация и вкарва нежни и мили спомени в ума.
Червени плодове и бергамот, изпълват с щастие сетивата, като ги галят със свеж аромат, който има лек сладникав нюанс.
Теменужки, топла бяла дървесина и сандалово дърво са средните нотки, които отварят погледа за прохладна горска наслада, разхождайки се по влажна пътечка.
Идва ред на най-завладяващият акорд на тази парфюмна есенция, който ще събуди сетивата и ще я енергизира за часове наред.
Мускусът действа върху желанието за страст и любов. Има интензивен и натурален аромат.
Амброксана и ветивера преплитат перфектно всички останали съставки, като вкарват капка чувственост и невероятна завършеност на изключителната парфюмна композиция.   Връхни нотки: морски нотки, червени плодове, бергамот
Сърдечни нотки: теменужки, бяла дървесина, сандалово дърво
Базови нотки: мускус, амброксан, ветивер
Подходящ за: Романтични вечери, Разходки
Тип аромат: Дървесни
Лансиран през 2015 година.


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU