Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
AQUO_SS_M1

Aquolina STEEL SUGAR парфюм за мъже 100 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 4
Страницата се разглежда от 10 човека
55.90лв.
75.90лв.
Мотивираните за успех представители на силния пол спират своя избор на Aquolina Steel Sugar за мъже.Мъжете, които се чувстват комфортно и които са уверени в собствените си сили, са редовни клиенти на марката. Желанието за успех и силата на упоритостта намират израз в този дървесно-акватичен аромат. При това ухание гурме-сладостните нотки са леко заглушени и са по-малко натрапчиви, в сравнение с аромата на Pink Sugar и Blue Sugar. С отварянето на флакона около вас започват да се разнасят цитрусови нотки, в съчетание с прелестния аромат на хрупкав бергамот, ябълка от която струи живителна енергия и скромна ангелика. И всичко това обгърнато от силния кедър, навяващата успокоение лавандула и стимулиращия джинджифил. От основата се разнася характерния за лабданиума мирис, уханието на ветивер, примесено с бял тютюн, които навяват чувства на удоволствие.
Връхни нотки: цитруси, бергамот, ябълка
Сърдечни нотки: кедър, лавандула, джинджифил
Базови нотки: лабданиум, ветивер, тютюн


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU