Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
AQUO_PSS_W5

Aquolina PINK SUGAR SPARKS парфюм за жени 50 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 1 човек
59.90лв.
79.90лв.
Ориенталско-флоралното ухание на италианската дизайнерска къща Aquolina е стилно и жизнено, с изключително типичен характер. Pink Sugar Sparks носи аромата на насладата от живота, също като една игрива смесица от искрящи нотки.
Уханието се разкрива със сияйните акорди на бергамот, примесени с нежен чай, сочна праскова и яркочервена малина. Сърцевината упоява сетивата ви с прелестния мирис на бял жасмин, крехка фрезия и алена роза. От базата се носи превъзходния аромат на нежен мускус, пачули, ароматна ванилия и изкусително кафе. Ароматът създава едно невероятно и наелектризиращо чувство, което ви съпътства от момента, в който той обгърне кожата ви.
Pink Sugar Sparks на Aquolina открива своето подобаващо място сред същата тема от розови багри като Pink Sugar, но този път с по-деликатни тонове и блещукащи акценти по опаковката. Уханието се предлага в разфасовки от 50 ml за концентрациите на тоалетната вода.


Връхни нотки: бергамот, чай, праскова, малина
Сърдечни нотки: жасмин, фрезия, роза
Базови нотки: мускус, пачули, ванилия, кафе


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU