AP_EDP_W2

Agent Provocateur парфюм за жени 200 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 4
Страницата се разглежда от 6 човека
69.90лв.
77.90лв.
Agent Provocateur парфюм за жени е емблематичният аромат на Agent Provocateur.Острият силно интензивен анималистичен и изключително провокативен парфюмен се превръща в модерна класика, съчетаваща индийски шафран, кориандър от Русия, египетски жасмин и ветивер от Хаити, наред с други екзотични съставки. Уханието е в прекрасен флакон от порцелан с формата на яйце (или може би на бомба?). Той е така розов и невинен, че контрастира с необуздания и безсрамен еротичен аромат. А защо са необходими епитети от типа на „еротичен”? Защо това да не е красиво и зряло женствено ухание? Това е аромат с присъствие и тежест. Той предизвиква прелъстяване, удоволствие и провокира сетивата. Това е ухание за вечерна употреба. Може да се носи и през деня от по-дръзките дами. Композицията започва със силните, остри и пикантни нотки на шафрана. Топлите флорални нотки на магнолия, на индийски жасмин и смес от гардения съставляват заедно силното дървесно-шипрово ухание. Много анималистична амбра и мускусни нотки се съдържат в базата. Парфюмът е създаден през 2000 година от Кристиян Провенцано ( Christian Provenzano). Още същата година той е лансиран на пазара и оттогава насам радва почитателите си. Връхни нотки: шафран
Сърдечни нотки: жасмин, гардения
Базови нотки: амбра, мускус
Основни акорди: розов, дървесни, мускусни, топло-пикантни, бели флорални, флорални

Мнения на клиенти за Agent Provocateur дамски парфюм

Маргарита Даскалова

Това е много специфичен парфюм.Първият парфюм с с феромони.Но основното е ароматът.,който е запомнящ се и подчертава индивидуалности на този,който ухае на него.Описанието на парфюма,сам говори за себе си .Това е един от малкото парфюми ,които не може да бъде подчинен на модни тенденции.за жалост трудно се намира дори и в Чужбина.Продава се само в парфюмерии в центъра на големи градове ,като Милано и Париж,а дори и там понякога,го доставят само по поръчка на клиента.Не е парфюм ,който масово се възприема от клиентите.Трябва да стои добре на кожата.

Илиана Карастоянова

Харесва ми много!

Коментирай Agent Provocateur дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU