6290171002291

Afnan Rare Carbon парфюм за мъже 100 мл - EDP

65.90лв.
Очарователният аромат на Rare Carbon Afnan Perfumes се свързва главно с емоциите и преживяванията. Това е един доста търсен и разпознаваем аромат, който е съблазнителен и примамлив.Създаден е за мъже, които искат да се докоснат до мириса на нещо нетипично, ново и екстравагантно. Какво ни дава този парфюм Връхните нотки на това изтънчено изживяване са създадени от кожа, теменужени листа, индийско орехче и канела.Тази комбинация внася спокойствие и индивидуален стил. Напомнящият на мускус, остър аромат на индийското орехче зарежда с положителни емоции и действа като силен афродизиак.Сърдечните нотки са от роза, теменужки , кедър и алено дърво. Тези специално подбрани съставки, носят топлота и чувственост с деликатното си ухание.
Натуралните и леко пикантни нотки на кедър и алено дърво придават младежки дух, сила и увереност, която е нужна на всеки един дързък мъж.
Базовите нотки в сърцевината на това благоухание са от великолепното трио на амбър, дървесното ухание на сандалово дърво и земната сила на ветивер.
Това са най-важните капки в завладяващата есенция, които балансират и изпълват сетивата с моменти на релакс.   Връхни нотки: кожа, теменужени листа, индийско орехче, канела
Сърдечни нотки: роза, теменужка, кедър, алено дърво
Базови нотки: амбра, сандалово дърво, ветивер
Подходящ за: Изискани мероприятия, Бизнес срещи, Романтични изживявания
Тип аромат: Кожени
Лансиран през 2020 година.

Мнения на клиенти за Afnan Rare Carbon мъжки парфюм

Димитър Димитров

Случайно го видях в приятел и много ми хареса и затова го поръчах.

Данаил Бекриев

Много добър.

Коментирай Afnan Rare Carbon мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU