Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
AF_FINSTEX_M1

Abercrombie&Fitch First Instinct Extreme парфюм за мъже 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 8 човека
75.90лв.
85.90лв.
First Instinct Extreme for Men от Abercrombie & Fitch е много топъл, уютен и чувствен мъжки парфюм, който излъчва спокойствие и хармония. Тази версия на Abercrombie&Fitch е вдъхновена от естествената мъжка красота и чар. Запознаването с този аромат започва с тръпчиви екстремни алкохолни нотки ликьор от плодове на дървото хвойна (джин) и екзотични плодови нотки на плода кивано, тропическо растение известно също като рогата краставица или африканска краставица. В сърцето на парфюмната пирамида звучат цитрусови сладко-кисели акценти, допълнени от нюанси на виолетови листа и сгряващи нотки на съчуански черен пипер. Завършекът е с класически ориенталски мирис на кожа, съчетан с кехлибар и мускус. Удобен за носене, мъжествен и класически тип аромат, перфектен за вечери, специални събития или по всяко време, за да оставите впечатление.   Връхни нотки: кивано (африканска рогата краставица), ликьор от хвойна (джин)
Сърдечни нотки: листа на виолетки, съчуански черен пипер, цитрусови нотки
Базови нотки: велур, кехлибар, мускус
Лансиран: 2018 година
Тип аромат: Кожени, Ориенталски, Свежи


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU