VERS_PH_M3

Versace POUR HOMME парфюм за мъже EDT 30 мл

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 2
Страницата се разглежда от 8 човека
65.90лв.
85.90лв.
Versace POUR HOMME е лансиран през 2008 година. В основата му се залага на ключовите нотки на нероли. По думите на Donatella Versace, това е бил любим аромат на нейния баща. Идеята е да са постигне стилен мъжки парфюм с „характер”, чиято композиция да бъде максимално опростена, но всяка една съставка да изпъква сама по себе си. Ясно изпъкват нотки на бергамот, нероли, портокалови листенца и цитрус. В сърцевината се долавят нотки на здравец, син зюмбюл и кедър. В шлейфа се съчетават дървесни нотки, амбра, бобова тонка и мускус.

Връхни нотки: Лимон, нероли, бергамот.
Сърдечни нотки: Зюмбюл, градински чай, кедър, здравец.
Базови нотки: Зърна Тонка, мускус, амбра.

Създаден от Alberto Morillas.

Лансиран през 2008 година.

Мнения на клиенти за Versace POUR HOMME мъжки парфюм

Джанер Исметов

Страхотен, свеж, траен.

Златка Янева

уникален

Светослав Йорданов

Versace POUR HOMME Ако се съмнявате дали ще ви хареса този парфюм и дали е подходящ за вас СПРЕТЕ! Имах съмнения дали ще ми хареса и дали е траен тъй като е по-лек, свеж ненатрапчив летен парфюм. Толкова бях впечатлен от аромата и трайността, че направо надмина всичките ми очаквания и замени голяма част от колекцията ми при избор на летен парфюм от последните седем години. Неустоим е за противоположния пол, постоянно получавам комплименти, прегръдки целувки, на няколко пъти дори ми свалиха гащите на работа.... Привлекателният мъж си е привлекателен мъж , но мъжът носещ този парфюм е просто неустоим. Дори да работите цял ден като луди, без да спирате и потите като вол на нивата, пушите много цигари и прочие, като се приберете вкъщи пак ще го усещате. Не мога да повярвам,че цената му е толкова ниска сравнение с това, което предлага. Силно препоръчвам на всички, които се колебаят. П.С Ако Веско Маринов чете това ДАВАЙ СМЕЛО МОЙ ЧОВЕК !!!

Ивета Илиева

Страхотен аромат!

Регина Кожухарова

Много е добър

маринела кожухарова

страхотен аромат, траен

Foni Angelova

Страхотен е

Цветана Йорданова

Беше подарък. Не съм го пробвала.

denica bogdanova

Останах доволна

Ружка Георгиева

Харесва ми

Svilen Tahchiev

Страхотен

Коментирай Versace POUR HOMME мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.