Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
VAL_UOMO_M5

Valentino UOMO парфюм за мъже 50 мл - EDT

145.90лв.
Парфюмът Valentino Uomo за мъже от Valentino е лансиран през 2014 година и е класифициран като кожен аромат. Композицията е дело на Оливие Полж (Olivier Polge).
Първоначалната концепция е да се разработи аромат, който да е класиката на бъдещето, да бъде насочен към мъжете, които не са подвластни на вечната класика, и които предпочитат ежедневния стил в живота. За създаването от Valentino са избрани съставки с най-добро и най-високо качество. Valentino Uomo е директно свързан с модната колекция Valentino, а столицата на Италия, Рим, е фантастично решение за промотирането на маркетинговата кампания на новия аромат.
Уханието е дело на парфюмера Оливие Полж, който следва класическия троен принцип при разработката с връхните нотки, сърцевината и базовите акорди. С отварянето на флакона около вас струи мирисът на бергамот и мирта, следвани от аромата на препеченото кафе в сърцевината, майсторски съчетано с крема Gianduja cream (шоколадово-лешников крем), положени върху богата база от кедър и ценна кожа.
Френският актьор Луи Гарел (Louis Garrel), по-известен с ролята си в „Мечтатели” е лице на рекламната кампания, режисирана от Йохан Ренк и заснета от Дейвид Синс.

Класификация на аромата: кожа
Връхни нотки: бергамот, мирта
Сърдечни нотки: крем Gianduja
Базови нотки: кедър и кожа

Мнения на клиенти за Valentino UOMO мъжки парфюм

Карина Коршумова

Уханието на парфюма е страхотно. Страхувах се дали ще бъде оригинален, но се убедих,че продуктите Ви са 100% оригинални

Коментирай Valentino UOMO мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU