PR_OLYMPEA_W8

Paco Rabanne OLYMPEA парфюм за жени 80 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 3
Страницата се разглежда от 5 човека
165.90лв.
175.90лв.
Olympea е новият парфюм на Paco Rabanne, създаден за модерната Клеопатра на нашето време. Olympea е дамският еквивалент на мъжкия Invictus, като и двата аромата са силни, изискващи, чувствени, но все пак лесни за носене, вдъхновени от древногръцките богове и богини. Темата на парфюма е концентрирана върху концепцията за съвременната Клеопатра и напомня за сила, жизнен дух и постижения. Създатели на армата са парфюмеристите Loc Dong и Anne Flipo. Формулата е богата и цветна, но същевременно мека и успокояваща, смесица от връхни нотки свежа мандарина с пръски жасминова вода и топъл цвят джинджифил. В сърцето откриваме подсолена ванилия, която придобива завършеност от мекото сандалово дърво в основата. Въпреки, че парфюмът се представя през летния сезон, той би стоял чудесно и през прохладна есен, дори зима. Трудно би могъл да се сравни с друг аромат, така че почитателите на богатата топла ванилия определено трябва лично да го дегустират. Лице на парфюма е бразилският модел Luma Grothe, а бутилката е с форма на диск, обвита с древногръцки венци. Връхни нотки: мандарина, морска вода, джинджифил
Сърдечни нотки: жасмин, лилиум, сол, вода
Базови нотки: ванилия, кашмирово дърво, сандалово дърво, амбра Лансиран през 2015 година.

Мнения на клиенти за Paco Rabanne OLYMPEA дамски парфюм

Мария Стоянова

Страхотен аромат, оригинален и запомнящ се

Марияна Кръстева

Този парфюм е най-доброто до момента, което съм ползвала. Мнението на околните ми е също толкова адмириращо. Запомнящ се, траен, но не тежък аромат. Сравнявам го с утринно ухание на огрени от слънцето цветя с остатък от влажен нощен въздух :)

божидар Караиванов

Страхотен женски аромат

Галин Димитров

Харесва ми, макар че не го използвам пряко ;)

Нина Илиева-Петкова

Купувала съм същият продукт от магазин, но с 20 лв отгоре. Великолепен е!

Гинка Куртева

Много ми хареса, лек и приятен аромат.

Цветослав Йотов

Nego bqh i pomirisal dori,4estno , no suprygata mi ostana o4arovana ot nego,a tova e vajnoto v kraina smetka,nali taka,pravilen izbor ot moq strana,radvam se mnogo !

Plamena Brayanovska

Приятен, лек аромат, издържа дълго време. Използвала съм го и преди. Препоръчвам го на хора, които харесват не толкова тежките парфюми.

Росица Костова

Харесва ми

Йоана Начева

Страхотен

Илиян Илиев

Уникален

Коментирай Paco Rabanne OLYMPEA дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.