Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
LANV_ME_W3

Lanvin ME парфюм за жени 30 мл - EDP

59.90лв.
Парфюмът Lanvin Me за жени от Lanvin е лансиран през 2013 година и е класифициран като флорален аромат. Уханието на Me Lanvin включва връхни нотки на мандарина и боровинка, средни нотки на роза, тубероза и женско биле и базови нотки на сандалово дърво. Ароматната композиция на Lanvin Me е творение на Домицил Бертиер. Флаконът е по дизайн на Албер Елбаз.
Много често зашеметяващите успехи се дължат на комбинацията от необичайни случки и ползотворни срещи. Постижението е резултат от споделена визия и желание за създаване на нещо ново, а целите на партньорите са общи. Lanvin ME е несравним парфюм за дами, вдъхновен и породен от магичната среща между Lanvin и Албер Елбаз.
Албер Елбаз казва: „Жената, която ME въплъщава, е уникална, но не в смисъла на индивидуалистична или нарцистична личност.Lanvin ME не е само парфюм, а подарък, а ME-дамите държат да го притежават.” Скъпоценни камъни и луксозни бижута, елегантни и семпли дрехи, уникални кройки и цветове, арт костюми, изпипани детайли, сдържаност, бродерии, нежни силуети и пайети – творенията на артистичния директор на Lanvin са с изключително прецизен дизайн, изтънчено качество и неповторима визия. Това са творения, които подчертават красотата на индивидуалността и комбинират естетичната чувственост с перфектен комфорт. Воден от креативните си идеи Албер Елбаз съблазнява дамите, като им обещава ултимативен стил и ... създава парфюма. В творението му е въплътено много внимание, това е новото бижу на Lanvin - аксесоар, който ще краси рафтовете у дома и модните бутици.
Възхитителният флорален аромат съчетава в себе си света на модата и уханието. Той е изтънчен, изненадващ, необикновен, удовлетворяващ желанието, съблазнителен, чувствен и решителен. Парфюмът обединил в себе си модния нарцисизъм и самоуважението, не е подвластен на конвенции, които биха могли да ограничат въображението. Албер Елбаз притежава абсолютната креативна свобода при сътрудничеството си с Домицил Бертиер за създаването на Lanvin ME - мотото му е „Бъди себе си!” Заедно те създават аромат, който е едновременно и изненадващ, и уникален. Дори и името е напълно неочаквано: силно, интимно и чувствено, истинско и скромно. Парфюмът описва типичната Lanvin-дама: спонтанна и уверена, елегантна и много женствена. „ME е повече от аромат, композицията разкрива историята, която струи от всеки един нюанс във вас, точно както пресъздаването на чувствата на много съкровени моменти представлява една очарователна мелодия”,казва Албер Елбаз.
Lanvin ME сам по себе си е обект на желание, той е създаден за подарък: презентира се в прословутата синя тема на Lanvin със златна панделка, която обгръща опаковката. Дори флаконът е изключително красив, обземащ в себе си безкрайността. Гравюрата на черната капачка показва стиловия елемент, който Джейн Ланвен обича; правоъгълната форма на флакона със заоблени краища изразява чара и подчертава силата на уханието, което е безкрайно и винаги на мода. Плътното стъкло символизира увереността, убедеността в собствените сили и страхотния чар. Деликатната златна верижка със синия искрящ скъпоценен камък създават усещането за нежност и символизират непреходната връзка между модата и емоциите.
Ароматът на Lanvin Me подхваща деликатната флорална тема с весела духовитост. Хармонията от съчетанието между корените на женско биле и боровинка се допълва от плодовите нотки на страстни сенки, последвани от съчетанието между съблазняващите нотки на тубероза и женско биле, завършващи очарователната база. „Имах идеята за един страхотен чувствен аромат, парфюм за неустоим зов и елегантен стил”, казва Домицил Бертиер, който създава съблазнителния чувствен и абсолютен аромат на висшата мода, въплъщаващ елегантността, стила и шика на Париж.
Новият аромат на Lanvin ME е в наличност от април 2013 година
Връхни нотки: мандарина, боровинка
Сърдечни нотки: роза, тубероза, женско биле
Базови нотки: сандалово дърво

Мнения на клиенти за Lanvin ME дамски парфюм

Стефка Илиева

Оригинален е.

Боянка Боянова

- Това е парфюма на моята дъщеря! Всичко, свързано с този парфюм е и с моето прекрасно момиче! Този парфюм е създаден за нея! Красотааа!

Коментирай Lanvin ME дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU