EL_MMUSE_W5

Estee Lauder MODERN MUSE парфюм за жени 50 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 4
Страницата се разглежда от 7 човека
99.90лв.
107.90лв.
Modern Muse дамски парфюм от Estee Lauder е лансиран през 2014 година и е класифициран като флорално-дървесно ухание. Парфюмерът Хари Фремон (Harry Fremont) дарява уханието с превъзходните акорди. Във връхните нотки витае ароматът на мандарина. Сърцевината очарова с аромата на цветя, орлови нокти, жасмин, лилиум, тубероза. Композицията е завършена от уханието на амбра, мускус, ванилия, пачули, дървесни елементи.Флаконът е със стилни извивки и завършва с шик тъмнолилава запушалка със златни акценти по гърлото на бутилката.Лице на рекламната кампания е топ моделът Аризона Мюзе.

Modern Muse дамски парфюм от Estee Lauder се предлага във флакони от 30 ml, 50 ml и 100 ml, заедно с продукти за грижа за тялото – лосион и душ гел.   Връхни нотки: мандарина
Сърдечни нотки: цветя, орлови нокти, жасмин, лилиум, тубероза
Базови нотки: амбра, мускус, ванилия, пачули, дървесни елементи


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.