Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
EM_BITSYOU_W1

Emporio Armani Because It's You парфюм за жени 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 4
Страницата се разглежда от 5 човека
175.90лв.
219.90лв.
Emporio Armani Because It's You е красив, романтичен и завладяващ женски цветно-плодов аромат, издаден през 2017 г. от модна къща Giorgio Armani. Парфюмът е част от ароматния дует Emporio Armani, замислен като обонятелно въплъщение на истинската съвременна любов. И двата аромата от дуета имат ярка индивидуалност, но при това идеално се допълват и балансират помежду си, създавайки усещане за истинската хармония. Концепцията на състава и флаконите са създадени от самия Джорджо Армани, а дамският вариант е с автор парфюмеристката Ан Флипо, която е изградила ярък коктейл от нотки на малина, роза и нероли. Звученето на ароматната композиция започва с елегантен, изтънчен аромат на зрели малини и меден мирис на нероли. В сърдечната част цари опияняващ копринен оттенък на рози, успокояващ се в базата в дълготраен шлейф от топло присъствие на пачули, нежен бял мускус и закачлива сладост на ванилия.   Връхни нотки: малини, вода от портокалови цветчета (нероли)
Сърдечни нотки: роза
Базови нотки: бял мускус, пачули, ванилия
Лансиран : 2017 година
Група: Плодови, Цветни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU