EA_5NYC_W125

Elizabeth Arden 5-TH AVENUE NYC парфюм за жени 125 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 9 човека
39.90лв.
45.90лв.
Ароматът на 5Th Avenue NYC парфюм за жени от Елизабет Арден е лансиран през 2012 година и е класифициран като флорално ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на бергамот, мандарина, люляк, момина сълза, цвят от лайм, магнолия. Сърдечните нотки очароват сетивата с аромата на жасмин, роза, тубероза, виолетка, индийско орехче. Базовите нотки са богати на мускус, ирис, карамфил, ванилия.. Лимитираното издание на 5th Avenue NYC е енергичен и стилен парфюм, който е предназначен за очарователни жени. Луксозното ухание е създадено специално за наистина красивите дами – секси, жизнени, свикнали да се наслаждават на живота и да се радват на всеки един момент, който той им поднася. Парфюмът на Elizabeth Arden 5th Avenue NYC, точно като всички варианти на известното ухание, е посветен на дамското изящество и красота. Той е символ на успеха, на завършеността, на еманципираната и успешна съвременна жена, той е триумфът на представителката на нежния пол. Уханието кара всяка една дама да се чувства изключителна и привлекателна.
Във флакона ви очаква любимата и позната ароматна композиция. Припомнете си само оригиналния аромат на класическия парфюм 5th Avenue, изобилието от цветни нотки на люляк, магнолия, цвят от лайм, тубероза, момина сълза, виолетка, ирис и роза. Този букет от изключителни и прелестни цветове привнася изключителния стил, присъщ на Ню Йорк. Всичко това сега е майсторски съчетано с леките цитрусови нотки на бергамот и мандарина и пикантни меки нюанси на индийско орехче, ванилия и карамфил, и представлява един необикновен аромат, който има много обожатели.
Името на аромата не е просто игра на думи – NYC е абревиатурата за Ню Йорк Сити, но също така е и новият стил на традиционния флакон. Сега той е декориран с черен етикет с името на модната къща Elizabeth Arden, а на него също присъстват златните главни букви NYC. Лимитираното издание на аромата 5Th Avenue NYC е в наличност в разфасовки от 75ml и 125ml за парфюмните концентрации.
Връхни нотки: бергамот, мандарина, люляк, момина сълза, цвят от лайм, магнолия
Сърдечни нотки: жасмин, роза, тубероза, виолетка
Базови нотки: мускус, ирис, карамфил, ванилия

Мнения на клиенти за Elizabeth Arden 5-TH AVENUE NYC дамски парфюм

Стефан Тасев

отличен

Ваня Дамянова

Невероятен парфюм.Иска ми се постоянно да се "обливам" с него.Просто страхотен!!!

Юлиян Христов

доволен съм

Коментирай Elizabeth Arden 5-TH AVENUE NYC дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.