Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
DG_PFIN_W25

Dolce&Gabbana Pour Femme INTENSE парфюм за жени 25 мл - EDP

87.90лв.
Уханието на Dolce&Gabbana Pour Femme Intense парфюм за жени от Dolce&Gabbana е лансирано през 2013 година и е класифицирано като ориенталско-флорален аромат. Уханните нотки включват връхни нотки на мандарина и нероли. Сърдечните нотки насищат сетивата с аромата на цвят от портокал и тубероза. Базовите нотки радват както вас, така и околните с мириса на бяла ружа и сандалово дърво.
Отделът, в който се създават ароматите на дизайнерската къща Dolce&Gabbana, лансира Dolce Gabbana Pour Femme Intense, нов вариант на преработеното миналогодишно издание Dolce and Gabbana Pour Femme. Dolce&Gabbana Pour Femme Intense е по-силната и по-наситена версия, която е израз на силна и впечатляваща страст и чувственост.
Орианталският флорален аромат се разкрива с началните свежи акорди на зелена мандарина и нероли и преминава към луксозната флорална сърцевина от тубероза и цвят от портокал. Базата излъчва уханието на топлата смес от сладка бяла ружа в съчетание със сандалово дърво.
Френската актриса и модел Летисия Мари Лаура Каста (Laetitia Marie Laure Casta), по-известна като Летисия Каста е лице на маркетинговата и промовираща кампания, режисирана от известния перуански моден фотограф Марио Тестино (Mario Testino).
Dolce&Gabbana Pour Femme Intense се предлага в познатия флакон на миналогодишното издание, но този път е с впечатляващи сочни откъслечни пурпурни нюанси.
Новият аромат е в наличност на пазара от септември 2013 година и се предлага в разфасовки от 50 ml и 100 ml за версиите на парфюмните концентрации.
Класификация на аромата: ориенталско-флорален
Връхни нотки: мандарина, нероли
Сърдечните нотки: цвят от портокал, тубероза
Базови нотки: бяла ружа, сандалово дърво


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU