Viktor and Rolf Flowerbomb Crystal Edition

Viktor_Rolf_Flowerbomb_Crystal_EditionСъщо като флорална експлозия, Flowerbomb Crystal Edition 2013 представя изобилието от цветя, които със своята живост правят света и всичко около нас да изглежда по-оптимистично. Магическитe реминисцентни нотки ще събудят най-съкровените ви чувства, като ви накарат да мечтаете за един магически уникален пейзаж, надалече от настоящето. С опияняващите връхни нотки на чай и бергамот, със сърдечните нотки на жасмин със следи от аромат на горички с портокалови дръвчета, с разцъфнали орхидеи и фрезии, с богати рози и дървесна база с пачули – всичко това ще ви накара да забравите за реалността. Само се напръскайте и мощният аромат на Flowerbomb ще извади на показ най-съкровените ви емоции, като Ви прeдаде чувството за живот , изпълнен с тайнствен зимен пейзаж, за среда обгърната от тайнствена фантазия.
Flowerbomb Crystal Edition 2013 се предлага в прочутия парфюмен контейнер на Viktor and Rolf, създаден от Фабиен Барон (Fabien Baron) под формата на диамантена фасента „бомба”, както предполага силата на аромата сам по себе си, понеже е така интензивен, изтънчен и атрактивен. Удивителната експлозия от опияняващи цветя се предлага в реновиран флакон, специално създаден за лимитираното издание като прекрасен сняг, подобно на блестяща материя, покрита с малки частици, които по уникален начин пресъздават зимната атмосфера.
Flowerbomb Crystal Edition 2013 от Viktor and Rolf е сезонно издание и се предлага в наличност от 100 ml за версиите на парфюмните концентрации в избрани магазини.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


two − = 1

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>