Shalimar Ode A La Vanille 2013 от Guerlain

Shalimar Ode A La Vanille 2013 Това е последният трибют на очарователния ванилов Shalimar с третия  аромат Ode à la Vanille с привкус на мексиканска ванилия.  През май 2013 година  Guerlain лансира трети вариант на прекрасния Shalimar Ode à La Vanille 2013, този път с друг вид ванилия – екстракт от мексиканска ванилия. Както описва Guerlain, тази ванилия е с нотки на сини сливи, карамел и шоколад, и е по-плодово ориентирана, отколкото миналогодишната мадагаскарска версия с дървесни нотки Shalimar Ode à La Vanille 2012.

Guerlain с майстора-парфюмерист Тиери Васер (Thiery Wasser) – модерен изследовател на деня, в търсене на най-красивия аромат, този път пътуват из дебрите на Мексико, за да вдъхнат нов живот на тази иновативна визия. Винаги верен на страстта си, той твърди: „Без съмнение Венера ще бъде ванилия.”

Обикаляйки света за това трето продължение, парфюмеристът търси най-редкия вид ванилия, който вирее в Мексико. Растението Vanilla planifolia, открито от ацтеките преди повече от 1000 години, е рядък и мистичен вид, и е един от най-изящните и високо ценени, нежни и пикантни разновидности в света. Резултатът от експедицията на  „носа” на аромата е откриването на нежно плодово ухание с изкусителни нотки на карамел и шоколад, които обгръщат кожата като искрящ воал.

Новото лимитирано издание на грандиозния Guerlain Fragrance Collection, Shalimar Ode A La Vanille 2013 – Sur La Route Du Mexique е в наличност в разфасовки от 50ml за парфюмните концентрации.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


5 + = eight

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>