Idylle Duet Jasmin Lilas 2013 от Guerlain

Idylle Duet Jasmin Lilas 2013Откакто Thierry Wasser се пое от парфюмерийната къща Guerlain, последната е в процес на търсене на  модернизиран акцент що се отнася до суровите парфюмни елементи и най-вече  как околната среда и различните видове почви оказват влияние върху профила, обонянието и качеството. Страстта към суровите съставки е широкоизвестна от времето на Жан-Пол Герлен (Jean-Paul Guerlain). С цел да се наблегне върху уникалните качества и характеристики на суровите материали, модната къща започва с повторното въвеждане на съществуващите парфюмни формули, налични на пазара, като използва есенциален елемент от различен край на света, за разлика от предишната версия.  Shalimar Ode a la Vanille е първият, който започва с подобно повторно лансиране, с втората партида с характерната мадагаскарска ванилия и тазгодишния трети епизод с аромат на мексиканска ванилия. Днес се появява Idylle Duet Jasmin-Lilas 2013, ароматът от 2012 година, който е римейк за 2013 година с калабрийски жасмин (при първото пускане в продажба е използван индийски жасмин).

За тази красива ъпгрейд версия на калабрийския жасмин се твърди, че е по-плодова и с повече прашец. Калабрийският жасмин в сърцевината на този аромат се смесва с плодовите акценти; той смекчава оригиналните розови нотки на уханието, като спомага да се открои по-силно пурпурният люляк. С наподобяващите прашец и почти мускусни фасети, новият Idylle Duet Jasmin Lilas 2013 носи една удивителна разлика с новото разнообразие от калабрийски жасмин.
Новото сезонно лимитирано издание на  Idylle Duet Jasmin Lilas 2013 от Guerlain е в наличност във версиите от 50ml за парфюмните формули.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


four − 3 =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>