Ухание Diamonds Rose от Emporio Armani

Emporio Diamonds RoseGiorgio Armani представя грандиозния нов парфюм за летния сезон на 2013 година; Emporio Armani Diamonds Rose е освежаваща и искряща тоалетна вода, която е толкова привлекателна и зашеметяваща, колкото и откритието на най-редките розови диаманти.
Emporio Armani Diamonds Rose е със сензационно нежен мирис и със свеж аромат на лимон и роза. Уханието ободрява както сетивата, така и околните с цитрусово-плодовите и флорални нотки. При отварянето на флакона се разнася искрящия аромат на бергамот, малина и касис, които проправят пътя на флоралната сърцевина – роза, момина сълза и фрезия. Основата носи мекото ухание на пачули, съчетано със семена от амбрет.
Стената на необичайно редкия и скъп розов диамант се оглежда в това сезонно лимитирано издание. Нежният розов цвят на течността, искряща в традиционния диамантен мултифасетен флакон на Emporio Armani Diamonds, прави този продукт изключително необикновен обект на желание.

Очаква се новият аромат Emporio Armani Diamonds Rose от Giorgio Armani Fragrances да се появи на пазара в разфасовки от 30ml и 50ml за версиите на тоалетната вода през юни 2013 година.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


3 + seven =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>