Най-актуалните аромати за март 2013 година

Calvin Klein Eternity Summer 2013 за жени отразява романтичната и страстна атмосфера на далечни морски брегове. Началният акорд носи уханието на океански бриз, който в сърцевината на парфюма прелива в мек аромат на глицинея и бавно води към нежната база на бял кехлибар.

Clinique Happy Summer 2013 е специалната лимитирана серия за лятото, която носи в себе си щрих цитрусово ухание, изобилие от цветя и смес от емоции. Тази жизнерадостна серия от летни аромати възражда и стимулира тялото и сетивата, създавайки положително настроение с ухания, даряващи блажено удоволствие.

Armani Eau De Nuit разгръща загадъчната и разкошна страна на класическия Армани, съчетавайки нотките на ароматни цитруси, вплетени с уханието на кедър и ирис. Формулата на Armani Eau De Nuit притежава приятен, топъл и по-чувствен нюанс в сравнение с Armani 2013.

Dior Homme Cologne 2013 е модерно, иновативно и стилно благоухание за съвременния елегантен мъж, изразяващ своята изисканост чрез естествената простота. Dior Homme Cologne 2013 създава усещането за свежестта на чистата бяла памучна риза и витализиращата чистота, която храни сетивата след освежаваща баня.

Davidoff The Game е нов аромат, вдъхновен от тръпката и страстта на момента, когато рискът и успехът са под абсолютния контрол на дързостта. Новият аромат на Davidoff е разработен за смелите, величествени и енергични мъже, готови да рискуват на момента. Davidoff The Game е стимулиращ и енергичен мъжествен аромат.

Eau De Lacoste представлява уникално богатство от аромати, отличаващо се с яркото ухание на белите цветове на арабския жасмин, изкусно съчетано с ананас, мандарина и нежна ванилия. Елегантният стъклен флакон на Eau De Lacoste притежава удобството и простотата на изчистената форма, преминаваща отвъд ограниченията и насочена към всички традиции и култури по света.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


× three = 21

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>