Ароматът Damask Oud от колекцията на Hugo Boss

Damask OudАроматите на Hugo Boss лансират Damask and Oud, новото Boss-попълнение. Колекцията е пусната на пазара през 2011 година – с пет аромата за мъже. Всяко ухание отразява различна персоналност – от свежия и енергичен тип до богатия и чувствен кавалер. Вярно на вдъхновението от встъпителното лансиране на аромати, новото ухание също е инспирирано от чувството, текстурата, настроението и наследството на прословутите фини материи, използвани при линията на Boss.

Новата придобивка в колекцията на Boss е със загадъчен и богат аромат, който очарова сетивата.  Damask and Oud от колекцията на Boss се характеризира с майсторско съчетание на благородство и високоценени ароматни съставки, примесени с нотки на натурален и пикантен бял пипер, хармонично обгърнати от уханието на фин метален шафран, което се разнася при отварянето на флакона. Сърцевината е красива и очарователна с опушения тамян, обвит от розови нотки, които се преплитат по един уникално хубав начин с агарово дърво (уд), кедър, папирус и дърво гуаяк в прекрасната основа.

В прегръдките на традиционния флакон от серията на колекцията Boss – с квадратно стъклено блокче с черна тапа с формата на кибритена кутийка, ценният аромат с цвят на кехлибарен сок се вижда през кристалночистото стъкло.

Damask and Oud от колекцията на Boss ще се предлага в разфасовки от 50ml за формулите на тоалетната вода от юни 2013 година в бутиците Hugo Boss.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


eight + = 13

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>